Valdostana din piept de curcan

de Sidy in Curcan, 14 Feb 2011 | 8180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri din piept de curcan
  • 6 felii cascaval
  • 6 felii sunca Praga
  • 4 rosii
  • 50 g cascaval pentru ras
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valdostana din piept de curcan:

Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti. Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval , apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra radem cascaval.

Dam carnea la cuptorul cu microunde cam un minut , sa se topeasca cascavalul.Sau se poate da 10 minute la cuptorul de aragaz dinainte incalzit. Se serveste cu garnitura de cartofi piure si cu muraturi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Valdostana din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel crocant de curcan